Femeile independente:

În general bărbați fug de femeia independentă, spun statisticele și chiar, așa este.

Și ne întrebăm de ce? Motivele și răspunsurile la aceasta întrebare sunt multe.

Femeile independente, sunt puternice și nu depind de nimeni, în toate punctele de vedere. Multor bărbați nu le plac femeile independente. Asemenea și ei au multe motive, care îi determină să fugă de această categorie de femei.

Primul motiv, al bărbaților cu o concepție greșită și dominați de teamă, în general sunt cei ce sunt plini de energie negativă si însăși se subestimează, ei bine, uni au păreri preconcepute, cum ar fi :

  • 1.Le este teamă că se vor simți subestimați . Ceea ce este și nu este adevărat . Și o să vă puneți întrebarea: “Păi de ce ? ”
  • 2. Le este teamă că vor fi manipulați, părășiți, subestimați….
  • 3.Le este teamă și intervin motivele, ca: puțin bogat sau chiar sărac, și cu o functi ca a ei mai joasă decât a ei .

Zicala Românească: ,,HH. De ce să mă leg la cap daca nu mă doare?

În ciuda acestor temere, stranii, plini de teamă și plini de contradicți, ce duc bărbatul de a pierde o femeie bună. ( Bună din toate punctele de vedere ca inteligență, gospodină, fidelă….etc).

O femeie cu suflet bun, îl aceptă așa cum este și atâta timp cât ea l-a aceptat, este foarte clar și plauzibil că a văzut ea acel ceva bun în el, care el și l-ea subestimat. În concluzie îl dorește și chiar poate îl iubește.

Pentru faptul că, uneori chiar dacă se întâmplă să aibe dreptate, nu toate femeile sunt la fel. Așadar nu generalizam,”femeile cu pasarcici la cap “Astfel spus cum nici bărbați nu sunt toți la fel, așa nici femeile nu sunt toate similare.

De ce spun poate îl iubește pentru că , intre aceste cuvinte a iubi și a dori este mare diferență . Bărbatul cu concepții peconcepute, indicat ar fi bine să renunțe la aceste frământări ce dezechilibrează încrederea în sine și stagnarea succesului. Pentru că există femei care renunță complet la ideea de a fi autoritară și manipulatoare cu o persoană care o iubește, dacă ea este o persoană, autoritară sau maipulatore, când simte că are ce respecta. Și aici iar intervine sigur o altă întrebare în mintea bărbatului. (Evident că și unei femei într-o situație similară,) , dacă cumva s-a vorbit pe undeva, ceva de acest gen de acea femeie. Și cum gurile invidioșilor, chiar dacă nu este adevărat, inventează, povesti de a o discredita și o etichetează > motivul , invidiei.)

Pentru că asa sunt ele cu adevarat duflet de lumină și văd ceva unic și atrăgător care există la acel ales de ia si ,erita iubit si respectat Considerind că cu acel își poate face viața mai drumoasa și firește fericită, deoarece totul, ca: funcție, bani, etc , se pot face, împreună atunci cînd există compatibilitate a sufletului.

Subscribe to get access

Read more of this content when you subscribe today.

Subscribe to get access

Read more of this content when you subscribe today.

Subscribe to get access

Read more of this content when you subscribe today.

Advertisement