Cum bine știți și v-am mai spus și în alte pagini și postări, Ființa Umană este liberă să facă ce dorește, așa și cu mâncarea. Este liberă să guste, să aibe cel puțîn o idee propie, din tot ce se mănâncă și dorește atât sufletul cât și trupul experiență gustativă. De aceea este venit aici, pentru experiențe și învățare, să plece cu ceva. Cu aceste experiențe. Să aibe cunoștință de totate prin propia să persoană. Nu din auzite și impulsuri ce determină decizia de a mănânca sau de a nu mănânca. De aceea A tot Creatorul a Creat trupul Uman pentru experiențele liberului albitru al ființei umane. Pentru a cobori sau a urca Cerurile, Cerurilor Piramidale / dimensiunile, dimensiunilor Piramidale. Să nu credeți că nu o să mai poată sufletul, Spiritul, Dhul, Conștiința să evolueze și firește să involueze în alte experiențe. Fiți siguri că nu scădeți dimensional dacă mâncați ce interzic, multe culturi. Cu excepția canibalizmului reptilelor și a animalelor de companie.

Suna cam ciudat, urmatoarele fraze.

Servestete și mănâncă cât vrei, dar nu risipi nimic. Ete o lozinca foarte utilă pentru orice ființă umană și rațională care se respectă si gindeste pozitiv. Sună ciudat și rușinos, cu o etică de zgîrcit/ă. ,, care se respectă”. Însă trebuie sa fie omul bun cu omul.

Spirituali și echilibrați să fie și să contribuie un om pentru un alt om sau vietate care cu greu singura isi procura mancarea pe care omul o risipeste.

Contribuirea nu presupune doar a gandi la propia estetica fizica ci și prin, energia spirituală de lumină a creeări si procreări de bine. Asiatici, în ciuda acestei credințe paradoxale, nu simt și nu cred că e o rușine, ci o foarte eficientă și câștigătoare, atât pentru starea financiară cât și sănătate.

Eventual dacă aveți un animalle de companie poate și el mănânca mâncare ce mănâncă stăpinul, chiar vor fi foarte fericite, nu doar cu mâncare specială pentru animale, ca: căini, pisici…etc, (firește cu excepția a ceea ce nu are voie ca indicație medicală pt sănătatea animalului) dar nu să se arunce cât timp alți sufere de foame pe această Planetă și Natura se supară pe noi și nu ne mai dă roade.

Mincarea Gindita si combinata cu vitamine,proteine,..pentru un echilibrul,energetic implicit fizic.
Servestere cu ce poftești și cu limita puteri apetitului, de a mănânca. Mănâncă cât vrei, dar nu arunca.

Corpul uman consumă mai multă energie pentru a înfruntă frica, riscul și multe altele cu care se înfruntă în viață de zi cu zi și pentru a scapă de ele, are nevoie de mai multe vitamine, proteine, minerale, fier,magneziu,… și special mâncarea care conține necesarul să fie să fie sănătoasă/ proaspătă.

Pină data viitoare când voi reveni cu continuare la această temă, ce voi continua cu contribuirea în echipă, în grup și colectivă, energetice ce aduce beneficiu, conform proverbului Românesc : ,,Unde-i doi puterea creste ..” putem noi completa și face noul proverb,….Unde-s mulți uniți puterea crește și pe sărac sau un animaluț,îl hrănește . Vă rog lăsați un comentariu, o sugestie, o dorință despre ce să vă scriu…și o donație, dacă puteți pentru susținerea acestui sit cu noi informații utile pentru aceste vremuri ce vor să vină. Mutumesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

One-Time
Monthly
Yearly

Make a one-time /donation suma este estimabila, donatia este cat doreste omul.

Make a monthly donation

Make a yearly donation

Choose an amount

$5.00
$15.00
$100.00
$5.00
$15.00
$100.00
$5.00
$15.00
$100.00

Or enter a custom amount

$

Your contribution is appreciated.

Your contribution is appreciated.

Your contribution is appreciated.

DonateDonate monthlyDonate yearly
Advertisement