spiritualitate-mdm-frumusete

Frumusetea-si-Puterea-Sferei-Interioare-si-a-Trupului-Fizic

About me


Un scriitor, editor, publishe, un poet din fragedă copilărie. (Prima poezie a fost publicată la 14 ani, cad am fost prinsă de doamna profesoară Minulescu, profesoara de limba Romană. Compuneam o poezie despre subiectul care ne vorbea la oră. Un paradox pentru colegi ce-i contraziceam, surpriza, nu am fost certată desi era foarte aspră, nu mișca nimeni la ora ânsei și toți aveau privirile țitite spre dinsa. Dar cu o ființă cu suflet mare, mi-a propus să o trimitem la redacția Almanahul copiilor în care a fost publicată. Nici nu am știut ca a fost publicata, dacă nu șoșoteau elevi din scoală ,,e poeta scoli noastre”. Iubesc adevărul și dreptatea, asemenea și ciocolata la un ceai bun, prăjiturile asemenea. Îmi plac călătoriile din care mă întorc cu cite o geantă de firmă, ochelari de soare sau haine. Am fost vegetariană, culmea ironiei, câte doi ani, pentru că ador fructele de mare cu puti vin alb și zona țări noastre necesită omul, proteina animală, ( să rezistăm la frig ). Așadar,.. un grătar cu o friptură, o salată bună un pahar de vin roșu (un Cabernet sau..) . Așadar și ca orice femeie, nu stau nici eu departe, deloc , de o cremă de corp șide față , de un parfum pe măsură, ca Chanel5 care-l folosesc de când eram copilă. Primăvara ador Poison de la Cristian Dior, și J’adore, asemenea ador produsele inovatoare, de la gadgeturi până la electronice, de uz casnic și grădină, mobilier confortabil , până la automobile, ca oricare fiinta care iubește noile și viitoarele tendințe care lovesc piața de consum pe acest Pamant.

Hello! Get in touch
It is significant to remake the world, as a human being, as a nation, but man has many priorities that are important to him, besides investment in infrastructure, education, renewable energy, healthcare, research and development, poverty reduction.
However, I believe that nothing is more vital than ensuring that it is necessary for the new generation to see the current confusion in life choices. Because life is meant to be complicated and unpredictable. Concomitant,i believe in a world where every child can read. And my mission is to dedicate the time of this incarnation to invest in this site for, you early, to empower the next generation. To get to know you, completely (spiritual, physical, intellectual beauty, personal care, hobby, travel, food, fashion, a new technology)
what makes people happy. Do not hesitate to contact me. I am looking forward to an opinion, a question, a suggestion, a collaboration contract. don’t hesitate in reaching out. At the following contact addresses. Thanks.
pureparfumchanel5@spiritualitate-mdm.com
pureparfumchanel5@gmail.com

Get in touch
Este semnificativ să refacem lumea, ca ființă umană, ca națiune, insa omul are multe priorități care sunt importante pentru el, pe linga investiții în infrastructură, educație, energie regenerabilă, asistență medicală, cercetare și dezvoltare, reducerea sărăciei.
Cu toate acestea, cred că nimic nu este mai vital decât să se asigure că este necesar ca noua generație să vadă confuzia actuală în alegerile de viață. Pentru că viața este destinată să fie complicată și imprevizibilă. Concomitent,
cred într-o lume în care fiecare copil, poate citi. Iar misiunea mea este de a dedica din timpul acestei întrupări să investesc în acest site pentru, tine timpuriu, pentru a împuternici următoarea generație. Pentru a vă cunoaște, în totalitate ( frumusețe spirituală, fizică, intelectuală, ingtijire personală, hobby, travel, mâncare, fashion, o tehnologie nouă ). Tot ceea ce îi fac pe oameni fericiți. Nu ezitați să mă contactați. Cu drag aștept o părere, o întrebare, o sugestie, un contract de colaborare pentru reclame/câștigarea interesului public, la următoarele adrese de contact. Mulțumesc.

2trandafiri

Advertisements
%d bloggers like this: