O fiinţă umană este o parte dintr-un întreg, denumit de noi “macrounivers”, o parte limitată în timp şi spaţiu. Ea este singura creatură capabilă să se comporte și să acționeze iraţional și rațional în numele raţiunii și este un ansamblu ingenios de canalizare portabilă în timp și spatiu. Cu alte cuvinte se poate decorporaliza (https://spiritualitate-mdm.com/decorporalizarea) .
Țîn să precizez implicit vă rog și pe dumneavoastră să ginditi logic, că nu totdeauna este omul ceea ce gândește și ceea ce dorește, cum se spune mai nou. Un exemplul; dacă gindiți și doriți că pină mîine, să vă crească o coadă de dragon, sau aripi de licurici, fiți siguri că nu o să vi se materializeze nici pină la 80 de ani ai aceste vieți întrupate chiar și 200 de ani dacă trăiți sau reintineritivieti.
Dar nici tot deauna nu este așa cum se manifestă într-un anumit timp și loc (detalii despre tipurile de energii accesați aceste linkuri: recomand și pagile cu temele: energia negativă și energia pozitivă) …. în spatele fiecărei ființe slabe sau puternice, se află cu siguranță greșeli de neiertat, iubiri neîmplinite, cuvinte grele, dureri sfâșietoare, victorii și eșecuri, dar posibil și atac energetic, ce provoacă ființa să se manifesteze într-un anumit fel necorespunzător sau poate dacă stiți acea persoană și pare ciudată în comportament gîndire…etc. Așadar cauzele sunt multiple și greu de descifrat.Iar constiinta fiecaruia numai că permite, într-o manieră critica, dar invită la corectare și schimbare.

Vă sugerez, draga cititor/are să preferați și indicat ar fi să nu rideți de semeni noștri pentru că nicodată nu este prea tîrziu să aibe oricine o problemă similară, dacă nu a și avut deja. Dar dacă a avut, să nu uite…

Pentru că aici pe această Planetă viața este atât de dificilă, pentru că oameni sunt dificili, datorită faptului că sunt entități din toate locurile posibile ale Universului, Versuri, ….cum v-am explicat și pe pagina cu tema și introducerea despre ce este cu adevărat spiritualitatea

Revin cu noutati si informati utile! Pentru a primii noile postari abonati-va, va rog cu un click pe rubrica albastra  ,,Click aici pentru noutati” sau pe cea cu ,,SUBSCRIBE”.