spiritualitate-mdm-frumusete

Frumusetea-si-Puterea-Sferei-Interioare-si-a-Trupului-Fizic

Energia benefică a Smaraldului


Smaraldul este una dintre cele mai prețioase pietre, cu o energie extrem de puternică care afirmă viața și istoria sa luxuriantă. Așa cum este Smaraldul ca piatră în sine de durabilă, ca existență are trei părți ale durabilității; duritate, tenacitate și stabilitate. Concomitent această putere de durată, așa o posedă partea energetică o putere incredibilă de a echilibra psihicul ființei ce îl poartă. Și cu o tenacitate aparte, de a deschide chakra inimii ce calmează și echilibrează emoțiile. Printre aceste calități energetice se numără și inspirația, echilibru, înțelepciunea și răbdarea, ce o feră, ființei umane, care o poartă, fie de gen feminin, fie de gen masclin, de orice vârstă, că bijuterie.Implicit că bijuterie oferă eleganta, rafinament, lux, datorita calități sale prețioase, atât ca frumusețe și energie benefică. Asigură prietenia, pacea, armonia și fericirea familiară, permițând purtătorului să ofere și să primească dragoste necondiționată. Din vremuri îndelungate, a trecutului strălucit a esmeraldului. Omul a crezut în puterea energetică a emeraldului ceea ce s-a și dovedit, puterea credinței în puterile sale, că smaraldele ar putea conferi bogății, putere și elocvență dacă sunt purtate ca o bijuterie (să-i fie ca talisman), indiferent că inel, ghiul, brățară colier, pendativ, cercei, de orice gen, (clipsuri sau….), la verighete, coronițe , diademe breloc, broșă și multe altele . Aceasta în timp rapid a fost extinsă în nenumărate culturi și regiuni și este și va fi extinsă în nenumărate culturi prezente și viitoare in multe regiuni și se află în mijlocul popularității. Smaraldul ca și culoare verde (ce ce stiti culorile chakrelor) care această culoare o are și chakra inimii. Aceasta culoare verdele profund și strălucitorare, al smaraldelor a fost venerată dea lungul istoriei de toate culturile din antichitate până în prezent și va fi cu siguranță veșnic. Culoarea verde după cum știți și dumneavoastră, în general înseamnă abundență, prosperitate și creștere în toate aspectele vieții, fie că se exprimă și manifestă în lumea dumneavoastră a afacerilor sau în interiorul dumneavoastră ca stare de armonie cu sinele sau cu relațiile exterioare de socializare si a dialogurilor cu orice interlocutor si orice subiect de rezolvare, in orice timp si spatiu.

Țin să precizez că trebuie să fiți atenți la alegrea uni esmerald. Să citiți ca piatra smarald, să fie piatră naturală formată divinitate și de mama sa, natura, pământ. Nu un smarald artificial. Desi sunt foarte frumoase si scumpe si acelea.( Știți că exista și perle artificiale).

Cândva, pe când eram copilă, urmăream documentare cu tatăl meu, despre puterea razelor solare , cum poate tăia,…reflectiia lor, un diamant un smarald.. și despre cum puem cunoaste, pietrele prețioase naturale dar și sintetice , făcute de om. Un Smarald artificial este sintetic. Are aceeași chimie, rezistență la zgârieturi și culoare ca smaraldul natural, dar făcut într-un laborator în loc de pământ și nu au energie, benefică bănuiesc că nici rea, că nu o confecționează cu răutate cel ce o face să se impregneze energia sa și sunt în trend și cele artificiale și repet, chiar foarte scumpe, deorece au ceva la sută Karate din praful original de smarald original.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: